h

Ben jij het nieuwe afdelingsbestuurslid?

9 juli 2020

Ben jij het nieuwe afdelingsbestuurslid?

De basis van onze partij zijn de afdelingen. En een afdeling heeft een goed bestuur nodig. Het huidige afdelingsbestuur zit er sinds januari 2019, dus is het tijd om weer een nieuw bestuur te kiezen. Als afdelingsbestuurder loop je voorop met acties, denk je mee over de prioriteiten en strategie van de afdeling en ben je een belangrijke schakel met alle onderdelen van de partij – van de folderaar in de buurt, tot het landelijke bestuur en de Tweede Kamerfractie.

Denk je dat dit iets voor jou is?

Meld je dan uiterlijk 2 augustus door een mailtje (met motivatie) te sturen naar nijmegen@sp.nl en wie weet maak jij straks deel uit van het nieuwe afdelingsbestuur.

Reactie toevoegen

U bent hier