h

Nieuws uit 2006

24 december 2006

SP feliciteert bewoners Nijmegen West met nieuwe locatie puinbreker

De SP deelt tussen Kerst en Oud en Nieuw een felicitatiepamflet uit in Waterkwartier en Hees. Bewoners en milieuorganisaties aldaar hebben zich met succes verzet tegen de komst van de puinbreker op het terrein van de Dar. Onlangs maakte de Dar bekend dat de puinbreker op het voormalige Hickson-terrein aan de Ambachtsweg komt.

Lees verder
10 december 2006

Kamervragen over dienstregeling Veolia op Maaslijn

De Tweede kamerfractie van de SP wil de mening weten van de minister van Verkeer en Waterstaat over de dienstregeling van Veolia op de Maaslijn tussen Nijmegen en Roermond

Lees verder
8 december 2006

SP stemt in met verkoop busbedrijf NOVIO aan Connexxion

Op woensdag 6 december heeft de Nijmeegse gemeenteraad ingestemd met de verkoop van busbedrijf NOVIO aan Connexxion voor 12,4 miljoen euro. Wel werden er door de SP duidelijke randvoorwaarden gesteld.

Lees verder
5 december 2006

SP-fractie stelt no claimreparatie voor

Tijdens de raadsvergadering van 6 december zal de SP-fractie voorstellen om een extra budget van 471.000 euro voor chronisch zieken en gehandicapten en ouderen te gebruiken voor een gedeeltelijke teruggave van de no claim. Wat de SP betreft krijgen de chronisch zieken en gehandicapten én ouderen op het minimum (120%) € 100,- euro ter compensatie van de no claim in het kader van de zorgverzekering.

Lees verder
25 november 2006

Nijmegen aangenaam verrast door bedankje

Als dank voor de grote steun die de SP in Nijmegen gekregen heeft tijdens de afgelopen Tweede Kamer verkiezingen, deelden SP-leden afgelopen zaterdag traktaties uit in de Nijmeegse binnenstad.

Lees verder
25 november 2006

SP verliest één zetel na hertelling

De stembusuitslag van de Nederlanders in het buitenland en de hertelling van de uitslagen in onder andere Eindhoven hebben de SP een zetel gekost en de PvdA een zetel opgeleverd.

Lees verder

Pagina's

U bent hier