h

Nieuws uit 2010

25 december 2010

Proost met de SP op een sociaal 2011!

Zondagmiddag 9 januari bent u van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van de SP Nijmegen. Onder het genot van een hapje en een drankje blikken we vooruit op het komende politieke jaar. De middag is toegankelijk voor leden en introducees.

Lees verder
17 december 2010

SP: geen verhoging afvalstoffenheffing

De SP-fractie heeft voorgesteld om de afvalstoffenheffing niet te verhogen. Het financiële tekort wat hierdoor ontstaat, kan worden opgevangen door een minimale verhoging van de OZB voor woningeigenaren. Van dit voorstel profiteert 90 procent van de Nijmegenaren en toch stemde een meerderheid van de gemeenteraad tegen de plannen.

Lees verder
14 december 2010

SP-bioscoop: Capitalism, a Lovestory

Donderdag 23 december bent u van van harte welkom bij een speciale kersteditie van de SP-bioscoop. We sluiten het politieke jaar in stijl af met de documentaire ‘Capitalism: a Lovestory’ van filmmaker Michael Moore. Een kritische film over de wereld van het grote geld. Het kapitalisme: mooi sprookje of keiharde werkelijkheid?

Lees verder
13 december 2010

Elfhonderd ondersteuningen binnen voor referendum over verkoop Heumensoord

Het aantal Nijmegenaren dat zich heeft uitgesproken voor het houden van een referendum over de verkoop van het bosgebied Heumensoord is de elfhonderd gepasseerd. Het actiecomité Red het Bos, een initiatief van de SP, is fel tegen de plannen van het gemeentebestuur om het bos te verkopen aan waterleidingbedrijf Vitens en roept daarom op tot een referendum over de geplande verkoop.

Lees verder
8 december 2010

Demonstreer mee tegen onderwijsbezuinigingen!

Vrijdag 10 december zal er een demonstratie plaats vinden in Nijmegen tegen de bezuinigingen op het hoger onderwijs. De SP roept iedereen op om te komen en zijn of haar stem te laten horen. Om 13.30 uur gaat de demonstratie van start op het stationsplein.

Lees verder
3 december 2010

De SP nodigt u uit: debat met Emile Roemer en Doekle Terpstra!

Donderdag 9 december organiseert de Nijmeegse SP een openbare discussieavond met SP-fractievoorzitter Emile Roemer en CDA-prominent Doekle Terpstra. Roemer en Terpstra gaan in debat over het motto van het nieuwe kabinet ’vrijheid en verantwoordelijkheid’ en de verschillen en overeenkomsten tussen het socialisme en de christendemocratie.

Lees verder

Pagina's

U bent hier