h

Nieuws uit 2007

28 december 2007

Comité “Onze bus moet blijven” in actie voor behoud bus in Hengstdal

In Hengstdal is afgelopen week het actiecomité “Onze bus moet blijven” in actie gekomen om de bus op de Hengstdalseweg te behouden. Het actiecomité gaat de komende weken bij alle huishoudens in Hengstdal een actiepakket aanbieden.

Lees verder
28 december 2007

Werkgroep SP Beuningen gaat enquêteren

Ook in Beuningen laat de SP binnenkort weer van zich horen. Op de vrijdagavond en zaterdagmiddag in de eerste twee weken van januari gaan SP-leden enquêteren in het winkelcentrum van Beuningen.

Lees verder
22 december 2007

Open brief aan bibliotheekdirecteur

Ondanks de wens van de gemeenteraad rustig te praten over het bibliotheekbeleid, lijkt de bibliotheekdirecteur zijn zijn eigen koers te willen doorzetten. De gemeenteraad stelt de komende maanden 50.000 euro extra beschikbaar, maar ondanks dat lijkt de bibliotheekdirecteur niet af te willen wijken van zijn plan om de openingstijden van de wijkfilialen met een derde te verkorten en 6 mensen te ontslaan. De SP is hier hoogst verbaasd over en vindt dit ronduit onacceptabel.

Lees verder
21 december 2007

Gemeente maakt afspraken met scholen over spreiding

Nijmegen gaat een unieke aanpak krijgen om de spreiding van scholen over de stad te regelen. Op deze manier wordt ook de segregatie in de stad aangepakt. De SP is voorstander van de plannen, maar zal blijven waken voor kleinschalig onderwijs in goede gebouwen.

Lees verder
17 december 2007

SP wil extra parkeerlaag Hessenberg

Aan de bewoners en ondernemers in de omgeving van de Hezelstraat is niet gevraagd of zij interesse hebben in een parkeerplaats in de nieuwe Hessenberggarage. Hier worden twee ondergrondse parkeerlagen gerealiseerd. De SP zou graag zien dat er een extra laag bij komt, zodat nog meer auto’s ondergronds kunnen parkeren.

Lees verder
14 december 2007

Wie wordt de huisjesmelker van het jaar?

-Intimidatie
-Afspraken niet nakomen
-Te weinig onderhoud plegen
-Helemaal geen onderhoud plegen
-Veel te hoge servicekosten
-Criminele activiteiten
-Astronomische huurprijzen
-Lekkage
-Regelmatige stroomuitval
-Regels verzinnen en beweren dat het in de wet staat.

Lees verder

Pagina's

U bent hier