h

Werkgroep SP Beuningen gaat enquêteren

28 december 2007

Werkgroep SP Beuningen gaat enquêteren

Ook in Beuningen laat de SP binnenkort weer van zich horen. Op de vrijdagavond en zaterdagmiddag in de eerste twee weken van januari gaan SP-leden enquêteren in het winkelcentrum van Beuningen.

De werkgroep van de SP in Beuningen wil graag van de inwoners van Beuningen weten wat ze goed en minder goed vinden in hun gemeente. Aan de hand van de uitkomst van deze enquête willen de actieve SP leden in Beuningen samen met de inwoners hun goede voornemens voor het nieuwe jaar invullen.

De SP-leden zijn op de vrijdagen 4 en 11 januari van 18.00 tot 20.00 uur en op de zaterdagen 5 en 12 januari van 14.00 tot 16.00 uur in het winkelcentrum te vinden. Ook op dinsdagmorgen 8 januari is de SP van 10.00 tot 12.00 uur in het centrum aanwezig.

U bent hier