h

Agenda

x
zondag 25 juni 2017

Protest Tihange

 

De kerncentrale bij Tihange is zwaar verouderd en kent vele mankementen. Als er een grote ramp gebeurt moeten mogelijk 100.000 mensen vluchten en is een groot gebied zo’n 200 jaar lang onbewoonbaar. De financiële belangen van de eigenaren gaan nu voor de veiligheid van de inwoners. Dat terwijl er veilige en betaalbare alternatieven voorhanden zijn.

Op 25 juni vormen we een menselijke ketting van 90 km lang, tussen Aken, Maastricht, Luik en Tihange. Samen laten we zien dat de verouderde en onveilige centrale nu gesloten moeten worden. Hoe meer mensen meedoen aan het protest, hoe duidelijker de boodschap.

Ook meedoen? Meld je dan nu aan via tihange-protest@sp.nl!  Voor mensen die van buiten Limburg komen is busvervoer geregeld, klik hier om je daarvoor aan te melden. SP-leden krijgen de helft van de ritprijs achteraf vergoed. Meer weten? Kijk op https://www.sp.nl/tihange-protest

x
maandag 26 juni 2017

Brainstorm verkiezingsprogramma

Nijmeegse SP-leden zijn van harte welkom op deze tweede brainstorm over het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Deze avond zullen we onder andere spreken over het thema werk en inkomen.

Deze avond zullen we het hebben over de volgende thema's:​​

  • Werk en inkomen
  • Openbare orde en veiligheid
  • Burgerzaken en dienstverlening
  • Regionale samenwerking
  • Financien

De koffie en thee staan klaar vanaf 19:30, om 20:00 begint de avond.

U bent hier