h

Agenda

x
maandag 19 februari 2018

Lilian Marijnissen bij u in de buurt!

20:00 tot 21:30
Lindenberg Nijmegen

Op maandagavond 19 februari spreekt SP-leider Lilian Marijnissen op 4 podia tegelijk. Ook in de Lindenberg in Nijmegen zal ze te zien zijn. De avond wordt gepresenteerd door SP-Kamerleden Bart van Kent en Maarten Hijink. Het wordt een prachtige avond vol met sprekers, muziek en columns.

Het programma begint om 20:00 uur en u bent vanaf 19:30 uur van harte welkom. Na afloop is er de gelegenheid om nog een drankje te drinken.

Meld u nu aan via onderstaande link: https://doemee.sp.nl/altijdindebuurt/nijmegen

https://doemee.sp.nl/altijdindebuurt/nijmegen

x
vrijdag 23 februari 2018

StAAD lijsttrekkersdebat in Dukenburg

Evenals vier jaar geleden gaat StAAD Special weer een lijsttrekkersdebat organiseren, uniek voor Dukenburg. Namens SP Nijmegen gaat Lijsttrekker Renske Helmer in debat met de andere partijen. Het debat is gratis toegankelijk en vindt plaats in de grote zaal van Wijkcentrum Dukenburg (Meijhorst). ​

x
vrijdag 9 maart 2018

48 uurs campagnemarathon!

Een herhaling van de succesvolle en vooral inspirerende 24-uurs marathon van de verkiezingen in maart 2017. Dit keer gaan we verdubbelen met een 48 uurs campagnemarathon (!!) van vrijdag 9 maart van 16:00 uur tot zondagmiddag 11 maart 16:00 uur. Met veel activiteiten overdag, leuke verrassingen, en ook ’s nachts gaan we door. Wil je meedoen met een of meerdere activiteiten? Laat het ons weten via nijmegen@sp.nl!

x
vrijdag 9 maart 2018

Regenboog stemmen tellen

Tijdens deze avond wordt het Roze Stembusakkoord ondertekend. Voorafgaand aan de ondertekening gaan de aanwezige politieke partijen  kort met elkaar in gesprek over stellingen, die betrekking hebben op het Stembusakkoord. In het Nijmeegse Regenboog Stembusakkoord spreken de ondertekenende partijen af waar zij de komende vier jaar gezamenlijk op inzetten. Namens de SP is Matthias van Hunnik aanwezig om het akkoord te onderteken. 

x
maandag 12 maart 2018

Debat LUX een passend huis voor iedereen

Jaren aan inschrijftijd, en toch geen huurwoning kunnen vinden. Het is de realiteit voor veel starters in Nijmegen. Vaak vallen zij bij het vinden van een betaalbare woning buiten de boot. Tijd dus voor een debat. Wat gaan de diverse politiek partijen hieraan doen? Hoe krijgen we een passende woning voor iedereen?​ Namens de SP zal Hans van Hooft in debat gaan over bovenstaande kwesties. Kaarten voor dit debat zijn verkrijgbaar via: https://www.lux-nijmegen.nl/debat/een-passend-huis-voor-iedereen/​

x
maandag 19 maart 2018

Het grote lijsttrekkersdebat

Twee dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen strijden de lijsttrekkers van de elf verkiesbare partijen in Nijmegen met elkaar om de kiezers.​ Namens de SP zal Renske Helmer het debat aangaan met de overige lijsttrekkers. Kaarten voor dit debat zijn verkrijgbaar via https://www.lux-nijmegen.nl/debat/de-grote-verkiezingsavond/ . De kaarten kosten 3 euro en zijn inclusief een drankje. 

x
woensdag 21 maart 2018

Gemeenteraadsverkiezingen

05:00 tot 21:00

x
woensdag 21 maart 2018

Uitslagenavond

Traditiegetrouw organiseert SP Nijmegen weer een uitslagenavond voor de verkiezingen. De deuren zijn vanaf 19:30 geopend, om 20:00 trappen we af.
 

U bent hier