h

Agenda

donderdag 29 augustus 2019

Marx-avond

Wie was Marx en waar stond hij voor? Zijn zijn analyses achterhaald, of nog steeds relevant voor het 21e-eeuwse socialisme? Bart Linssen van het wetenschappelijk bureau van de SP komt vertellen op deze gezellige en informatieve avond. 

donderdag 12 september 2019

Introductie-avond ROOD

Spreekt strijden voor rechtvaardigheid je wel aan, maar heb je nog niet de juiste partij gevonden? Kom dan geheel vrijblijvend naar de ROOD-introductievond, waar je alles leert over ROOD, de SP en het socialisme dat je altijd al wilde weten, maar nooit durfte te vragen. 

dinsdag 24 september 2019

Algemene Ledenvergadering

De Nijmeegse SP komt bijeen ter bespreking van het evaluatierapport van de recente verkiezingen. Tevens zal de jaarrekening van SP Nijmegen over 2018 vastgesteld worden.

zaterdag 12 oktober 2019

Regioconferentie

De Gelderse SP-leden komen bij elkaar om de staat van de partij bespreken. Op de agenda staat onder andere de evaluatie van de recente verkiezingsuitslagen. De stukken staan op SPnet (alleen voor leden).

donderdag 14 november 2019

Algemene Ledenvergadering

Tweede bijeenkomst over het landelijke evaluatierapport van de recente verkiezingen. Ook brengen Nijmeegse SP-leden op deze avond hun stem uit voor het partijbestuur. De uitslag wordt besproken op het landelijke partijcongres van 14 december.

zaterdag 14 december 2019

Partijcongres

11:00 tot 16:00

Landelijke bijeenkomst van de SP waar het nieuwe partijbestuur gekozen wordt en de evaluatie van de recente verkiezingen wordt vastgesteld.

U bent hier