h

SP-bioscoop: Capitalism, a Lovestory

14 december 2010

SP-bioscoop: Capitalism, a Lovestory

Donderdag 23 december bent u van van harte welkom bij een speciale kersteditie van de SP-bioscoop. We sluiten het politieke jaar in stijl af met de documentaire ‘Capitalism: a Lovestory’ van filmmaker Michael Moore. Een kritische film over de wereld van het grote geld. Het kapitalisme: mooi sprookje of keiharde werkelijkheid?

Moore gaat in zijn nieuwste film op zoek naar de oorzaken van de economische crisis en werpt een kritische blik op de huidige situatie in de Verenigde Staten en de rest van de wereld. Moore neemt zijn camera mee naar Wall Street en bezoekt tal van grote bedrijven. Wat was hun aandeel in de crisis en hoe moet het nu verder? Niet alle bedrijven zijn even blij met zijn vragen!

U bent vanaf 20.00u welkom op ons pand aan de Molenweg 95. De entree is gratis en de avond is openbaar toegankelijk.

U bent hier