h

SP organiseert thema-avond over ‘de gelaagde oorlog’

5 april 2024

SP organiseert thema-avond over ‘de gelaagde oorlog’

De Nijmeegse afdeling van de SP organiseert donderdagavond 18 april een thema-avond over oorlogen en internationale politiek, getiteld ‘de gelaagde oorlog’. Guido van Leemput, voormalig beleidsmedewerker buitenlandse zaken en defensie van de SP-Tweede Kamerfractie en mede-initiatiefnemer van Stop de Oorlog Amsterdam, gaat hierover in gesprek met Nijmeegse SP-leden en andere geïnteresseerden.

De avond start om 20:00 aan het SP-pand aan de Molenweg 95 te Nijmegen, en duurt tot uiterlijk 22:00. Geïnteresseerden kunnen zich desgewenst voorbereiden door Van Leemputs boek De gelaagde oorlog in Oekraïne en de botsing van grootmachten te lezen. Dit is gratis te downloaden via https://soc21.nl/alle-publicaties/de-gelaagde-oorlog-in-oekraine-en-de-b....

Reactie toevoegen

U bent hier