h

SP organiseert wijkavond Hatertse Hei

29 november 2005

SP organiseert wijkavond Hatertse Hei

In oktober hield de SP een wijkonderzoek in een deel van de Hatertse Hei. Op woensdag 7 december is er een speciale wijkavond georganiseerd om de resultaten te bespreken van dit onderzoek.

In oktober gingen vrijwilligers van de SP de deuren langs in Hatertse Hei om er zo achter te komen wat er in de buurt zoal speelt.
Opvallend is dat de meeste mensen geen problemen in de buurt ervaren (47,1%). Wel antwoord 10,6% dat er meer voorzieningen moeten komen voor jongeren tussen 10 en 16 jaar. Op een gedeelde derde plaats staan de zwerfvuilproblematiek (9,4%) en verkeersveiligheid (9,4%).

Tijdens deze avond gaan we nader in op de resultaten van het onderzoek. We willen graag met u in gesprek gaan over hoe de genoemde problemen verder aangepakt kunnen worden. Vanuit de gemeenteraad zal SP-fractievoorzitter Hans van Hooft jr. aanwezig zijn. Iedere bewoner van Hatertse Hei is welkom.

De bijeenkomst vindt plaats in café Ammy’s (Libellenstraat 85) en begint om 20.00 uur.

Lees het volledige rapport (pdf, 230 kb)

U bent hier