h

Nieuw pand Waalhalla geopend

24 april 2016

Nieuw pand Waalhalla geopend

Foto: Gino Praat / SP Nijmegen

Gisteren opende skatehal Waalhalla de deuren in haar nieuwe onderkomen in de CP Kelco. SP-wethouders Bert Velthuis en Renske Helmer-Englebert waren erbij om het nieuwe pand officieel te openen, waarna de eerste activiteiten konden beginnen. Vorig jaar verhuisde Waalhalla, jaarlijks bezocht door tienduizenden jongeren uit Nijmegen en omstreken, van de Waalbanddijk naar de CP Kelco. De SP steunt Waalhalla al jaren en is tevreden met de uitkomst.

Wethouder Helmer-Englebert: “Waalhalla biedt jongeren van binnen en buiten Nijmegen al jaren cultureel vermaak en is daarmee een echte trekpleister voor Nijmegen. Dat moeten we behouden. Ze hebben hard hun best gedaan om met een goed plan voor de verhuizing te komen. Die creativiteit bewonder ik. Op de CP Kelco kan Waalhalla de komende jaren weer terecht.”

Reactie toevoegen

U bent hier