h

Aan tafel met wethouder Renske Helmer-Englebert

19 mei 2015

Aan tafel met wethouder Renske Helmer-Englebert

Renske Helmer-Englebert is sinds mei vorig jaar wethouder Wijken, Openbare Ruimte, Onderwijs, Sport en Accommodaties. Zij is erg benieuwd naar uw verhalen en ideeën over uw eigen wijk. De stad Nijmegen wordt immers gemaakt door haar bewoners. Daarom wil zij graag met zoveel mogelijk bewoners kennis maken en praten over het leven in hun wijk en in de stad Nijmegen.

Helmer-Englebert: "Veel bewoners ontmoet ik via organisaties, wijkraden en -platforms, maar veel anderen zijn niet op die manier georganiseerd. Ook hen wil ik graag ontmoeten."

Vindt u het leuk om uw verhaal of uw woon- en wijkwensen te vertellen? Dan kunt u de wethouder uitnodigen om bij u aan tafel aan te schuiven. Helmer-Englebert: "Ik maak met veel plezier en interesse tijd vrij om op deze manier de bewoners echt te leren kennen. Vindt u het leuk als ik een keer bij u kom eten?"

Wilt u de wethouder een keer op bezoek? Neem dan contact op via wijkmanagement@nijmegen.nl

Reactie toevoegen

U bent hier