h

SP start wijkonderzoek Tolhuis

9 november 2012

SP start wijkonderzoek Tolhuis

Aankomende week gaat de SP in Tolhuis de deuren langs voor een wijkonderzoek. De SP is benieuwd naar de mening van de wijkbewoners en hoort graag van hen wat er beter kan in Tolhuis.

Afdelingsvoorzitter Matthias van Hunnik: “De bewoners weten het beste wat er speelt in hun wijk. We willen graag van ze weten of ze tevreden zijn over de voorzieningen in Tolhuis. Wellicht zijn er zaken waar de gemeente werk van moet maken.”

De Nijmeegse SP heeft de laatste tijd meerdere klachten ontvangen van wijkbewoners die last hebben van vochtproblemen. Door middel van het wijkonderzoek hoopt de SP te weten te komen of het hier gaat om incidentele overlast of om grootschalige problematiek.

Vrijwilligers van de SP zullen dinsdag 13,- woensdag 14,- en donderdag 15 november tussen 18:30 en 20:30 huis-aan-huis enquêtes afnemen onder de bewoners.

U bent hier