h

SP Tweede Kamerlid Krista van Velzen bezoekt Pompestichting

16 februari 2010

SP Tweede Kamerlid Krista van Velzen bezoekt Pompestichting

Maandag 22 februari brengt Tweede Kamerlid Krista van Velzen vanaf 10u een werkbezoek aan de Nijmeegse kliniek de Pompestichting. Zij zal daar in gesprek gaan met met medewerkers en patiƫnten. Krista is sinds 2002 kamerlid voor de SP en is op dit moment onder andere woordvoerder gevangeniswezen en dierenwelzijn. De Pompestichting is een particuliere instelling voor forensische psychiatrie te Nijmegen.

De voornaamste doelstelling van de stichting is bijdragen aan de veiligheid van de maatschappij. De stichting richt zich op het voorkomen van delicten en op het bieden van behandeling en zorg aan mensen, die als gevolg van psychische problemen in aanraking zijn gekomen of dreigen te komen met Justitie.
Meer weten over Krista? Kijk hier.

U bent hier