h

SP feliciteert Dukenburg met wijkspeeltuin

22 februari 2010

SP feliciteert Dukenburg met wijkspeeltuin

bordLijsttrekker Hans van Hooft heeft Dukenburg namens de SP gefeliciteerd met de komst van een grote wijkspeeltuin. Op de geplande speeltuinlocatie op Staddijk werd een feestelijk bord geplaatst. Op initiatief van de SP besloot de gemeenteraad in 2008 unaniem tot de bouw van een speeltuin in het stadsdeel.

Daarmee kwam de gemeenteraad tegemoet aan de wensen van veel bewoners van Dukenburg.

Speeltuin

Hans van Hooft: “Dukenburg is het enige stadsdeel dat nog geen eigen grote speeltuin heeft. De SP vindt dat in alle wijken de voorzieningen op peil moeten zijn. Daarom zijn we erg blij dat er dit voorjaar wordt begonnen met de aanleg van de speeltuin.”

Speeltuin Dukenburg

Bewonersgroepen beslisten zelf over het definitieve ontwerp voor de speeltuin die bij Staddijk zal worden aangelegd. De plannen hiervoor worden op 25 februari gepresenteerd in wijkcentrum Dukenburg. De bedoeling is dat de speeltuin voor de zomervakantie wordt geopend.

Nijmegen1

U bent hier