h

Nieuw zwembad in Oost

26 november 2007

Nieuw zwembad in Oost

Na jaren van onzekerheid is er eindelijk besloten over de bouw van een nieuw zwembad in Oost. Het zwembad in de Van Beethovenstraat moet inmiddels echt vervangen worden, dus de gemeenteraad heeft 21 november ingestemd met nieuwbouw op de Kwakkenberg.

Jola van DijkUiteindelijk kwam de discussie er vooral op neer of er een wedstrijdbad moet komen op de nieuwe locatie of niet. SP-raadslid Jola van Dijk: ”Als SP hebben we daar voor gepleit, het bevordert namelijk het positieve sportklimaat in de stad. Met goed onderhandelen kan het voor hetzelfde geld. Sterker nog, door de extra inkomsten van de wedstrijden heeft het waarschijnlijk zelfs een positief effect.”

Zoals het er nu naar uit ziet, is het nieuwe zwembad eind 2009 klaar.

U bent hier