h

Juli 2007; wijkonderzoek Willemskwartier

30 juni 2007

Juli 2007; wijkonderzoek Willemskwartier

Van 2 tot en met 12 juli gaat de SP een wijkonderzoek afnemen in het Willemskwartier. Tijdens deze twee weken gaan de SP bij een groot aantal huizen in het Willemskwartier aanbellen. We vragen bewoners naar een aantal zaken. Wat speelt er? Wat gaat goed en wat kan beter? En heeft u hier ideeën voor?

Waarom doet de SP een wijkonderzoek? Een wijkonderzoek is een goede manier om er achter te komen wat mensen echt vinden dat er aangepakt moet worden in hun wijk en wat er leeft onder de mensen. Dat is belangrijk voor de SP om te weten omdat de politiek er voor de mensen is en niet andersom. Je laat als SP zien dat je de moeite neemt om naar de mensen toe te komen. Zonder het doen van onderzoek heb je geen recht van spreken. Politiek moet zich met zaken bezighouden waar mensen zich mee bezighouden. Wij kunnen wel roepen wat belangrijk is, maar het is maar de vraag of de bevolking dat ook vindt. Door goed onderzoek te doen kun je met recht als vertegenwoordiger optreden voor de belangen van de bevolking.

Wilt u meer informatie over het wijkonderzoek of over het Willemskwartier? Of bent u SP lid en wilt u meewerken met het wijkonderzoek? Neem dan contact op met de SP Nijmegen.

U bent hier