h

Verbeterde wachtruimte busstation komt er

6 april 2007

Verbeterde wachtruimte busstation komt er

In februari van dit jaar stelde de SP vragen over de slechte wachtvoorziening bij het centraal station voor de bussen. Het college is het met de SP eens dat de huidige situatie erbarmelijk is. Daarom zal het nog dit jaar met een voorstel komen om een nieuwe wachtruimte te realiseren.

Jos van RensSP-raadslid Jos van Rens: “Ik ben erg blij dat het college nu eindelijk hier werk van maakt en met een oplossing gaat komen. Hopelijk telt nu wel het gemak van de reiziger en niet de vormgeving. Ook worden bij drukke haltes wachthuisjes geplaatst. Op korte termijn verwacht het college al de eerste oplossingen te kunnen bieden. We zullen als SP de ontwikkelingen in de gaten houden.”

Lees de vragen aan en antwoorden van het college

U bent hier