h

Leden SP Nijmegen kiezen nieuw afdelingsbestuur

12 mei 2022

Leden SP Nijmegen kiezen nieuw afdelingsbestuur

Foto: Eric van Kaathoven / SP Nijmegen

Op de ledenvergadering van 12 mei heeft SP Nijmegen een nieuw afdelingsbestuur gekozen. Afzwaaiend wethouder Petra Molenaar wordt de nieuwe afdelingsvoorzitter, als opvolger van Eric van Kaathoven. “Na een moeizame coronaperiode kunnen we als afdeling weer gaan knallen in Nijmegen.”

De nieuwe organisatiesecretaris wordt Marij Feddema, de afgelopen jaren actief als raadslid voor de SP. Zij volgt Jeroen Kolkman op, die wel doorgaat als algemeen bestuurslid. Hans van Hooft, Seppe van de Wiel en Yurre Wieken gaan ook door als bestuursleden. Het bestuur wordt verder aangevuld met Menno Uphoff en Noah Vetter, studenten politicologie en fractievolgers in de gemeenteraad. Molenaar: “Het nieuwe bestuur is een goede mix van ervaren krachten en nieuw talent waarmee de SP de komende periode volop actief zal zijn in de stad. Ik ben trots dat ik als voorzitter aan deze kar mag gaan trekken.”

Reactie toevoegen

U bent hier