h

SP Nijmegen brengt onmisbaren taart

19 februari 2022

SP Nijmegen brengt onmisbaren taart

Foto: SP

Vandaag zijn we op fietstour door heel Nijmegen geweest om 'de onmisbaren' in het zonnetje te zetten. Dit zijn mensen die in de coronacrisis Nederland overeind hielden en die niet thuis konden werken, bijvoorbeeld zorgmedewerkers, politieagenten, brandweerlieden, vuilnisophalers of fietsenmakers.

Vaak hebben deze onmisbaren een veel lager en onzekerder loon dan wie ‘in korte broek en in een verwarmde kamer achter zijn laptop kruipt’. Met taart hebben we ze bedankt voor hun inzet en we blijven strijden om voor hen betere werkomstandigheden, waardering en salaris te krijgen. Strijd mee, stem SP Nijmegen. Voor iedereen!

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier