h

SADET KARABULUT IN NIJMEGEN

11 september 2019

SADET KARABULUT IN NIJMEGEN

Foto: SP

SP-Tweede Kamerlid Sadet Karabulut bezoekt komende donderdag Nijmegen. ’s Avonds is zij te gast op de introductie-avond van ROOD, jong in de SP.

Sadet Karabulut is sinds 2006 lid van de Tweede Kamer en momenteel woordvoerder Buitenlandze Zaken namens de SP. In die hoedanigheid is zij het gezicht van het verzet tegen westerse militaire interventie in het Midden-Oosten en de steun voor een vreedzame oplossing van het Israëlisch-Palestijnse conflict. Toen het Eindhovense SP-gemeenteraadslid Murat Memis afgelopen zomer werd vastgehouden in Turkije wegens kritische tweets aan het adres van president Erdogan, riep Karabulut minister Blok op om hard op te treden tegen het Turkse regime, desnoods met sancties.

De introductie-avond van ROOD Nijmegen, voor nieuwe leden en andere geïnteresseerden, vindt vanaf 19:30 plaats in het SP-pand aan de Molenweg 95.

Reactie toevoegen

U bent hier