h

Jasper van Dijk met Nijmeegse SP’ers in gesprek over vluchtelingen

28 november 2018

Jasper van Dijk met Nijmeegse SP’ers in gesprek over vluchtelingen

Foto: SP

Op donderdag 6 december komt SP-Tweede Kamerlid Jasper van Dijk naar Nijmegen. Daar gaat hij met Nijmeegse SP-leden in gesprek over het Nederlandse vluchtelingen- en migratiebeleid.

Sinds 2015 is de wereld in de greep van de vluchtelingencrisis. De oorlogen in Irak en Syrië en het schrikbewind van IS hebben geleid tot een grote toestroom van vluchtelingen uit deze regio. Velen van hen steken de Middellandse Zee over in gammele bootjes – een levensgevaarlijke tocht. Ook Nijmegen krijgt te maken met de vluchtelingencrisis: van 2015 tot 2016 herbergden wij de grootste vluchtelingenopvang van Nederland, met 3000 mensen op Heumensoord. Hoe moeten we in Nederland omgaan met deze kwestie, en welke antwoorden heeft de SP hierop? Hierover gaat Jasper van Dijk graag in gesprek met Nijmeegse SP’ers.

De avond begint om 20:00 in onSPand aan de Molenweg 95. Koffie en thee staan klaar vanaf 19:30.

Reactie toevoegen

U bent hier