h

Zaterdag 10 maart: Kom eten met SP-lijsttrekker Renske Helmer

8 maart 2018

Zaterdag 10 maart: Kom eten met SP-lijsttrekker Renske Helmer

Foto: SP

Komende zaterdagavond 10 maart zijn inwoners welkom om te komen eten met lijsttrekker Renske Helmer. Om 18:30 uur kunnen mensen aanschuiven om met Helmer te eten en de verkiezingen te bespreken. Het pand van de Nijmeegse SP is die avond open voor iedereen die kennis wil maken met Helmer en andere SP-kandidaten en vrijwilligers. Meld je aan als je erbij wil zijn, via nijmegen@sp.nl.  

De huiskameravond is onderdeel van de 48 uurs non stop SP campagne, die vrijdag 9 maart wordt afgetrapt. Tijdens dit weekend gaan SP kandidaten en vrijwilligers op pad in de Nijmeegse buurten om met mensen in gesprek te gaan over de gemeenteraadsverkiezingen.

Aanmelden en meer informatie via nijmegen@sp.nl. Het SP-kantoor onSPand vind je aan de Molenweg 95.

Reactie toevoegen

U bent hier