h

SP-verkiezingskrant binnenkort bij u in de bus

1 maart 2018

SP-verkiezingskrant binnenkort bij u in de bus

Foto: SP Nijmegen

Vanaf vandaag wordt onze verkiezingskrant weer door 200 vrijwilligers verspreid door de hele stad. In deze krant leest u een interview met onze lijsttrekker Renske Helmer-Englebert en meer over onze kandidaten en onze speerpunten voor de verkiezingen.

De verkiezingskrant heeft een oplage van 65.000 en wordt overal door onze vrijwilligers rondgebracht. Zodoende kan iedereen in Gemeente Nijmegen lezen over onze plannen, achtergronden en de top 10 van onze kandidatenlijst. Heeft u de krant gemist? Dan kunt u hem hier beneden al als bijlage downloaden.

U kunt nu ook al het interview met onze lijsttrekker Renske Helmer-Englebert lezen: https://nijmegen.sp.nl/een-sociale-stad-is-alles-behalve-vanzelfsprekend

Reactie toevoegen

U bent hier