h

Goede ideeën voor Dukenburg

28 mei 2017

Goede ideeën voor Dukenburg

Foto: Bart Linssen / SP Nijmegen

Vandaag was de SP weer aanwezig op Dit Is Dukenburg, in de Meijhorst. We waren daar met een kraam vol SP-materiaal en folders over het nationaal Zorgfonds, maar vooral ook met de vraag: wat voor ideeën hebben de Dukenburgers voor hun wijk?

SP-gemeenteraadslid Yurre Wieken: ‘We hebben vandaag weer veel goede ideeën voor dit stadsdeel gehoord. Eerder hebben we met de SP natuurlijk al gepleit voor wijkvegers, en nog steeds blijft straatvuil een punt waar veel mensen mee komen. Ik heb ook veel Dukenburgers gehoord over het onderhoud van de groen, daar zou de gemeente best eens wat meer aan kunnen doen. En zo waren er nog veel ideeën, initiatieven en aandachtspunten. Kortom, er is nog genoeg te doen in Dukenburg!’

Foto: Bart Linssen / SP Nijmegen

Veel mensen die wij spraken hopen daarnaast dat de SP nu ook landelijk in het kabinet komt. Wieken: ‘Dat zal dan wel echt over links moeten. De SP gaat haar principes niet opgeven om aan te sluiten bij een rechtse club onder leiding van de VVD. De komende tijd gaan we zien of er ook over links kan worden geformuleerd. Dat zou echt geweldig zijn voor Nederland!’

Foto: Bart Linssen / SP Nijmegen

Reactie toevoegen

U bent hier