h

SP klopt aan in Neerbosch-Oost

22 januari 2017

SP klopt aan in Neerbosch-Oost

Foto: Marij Feddema

De afgelopen weken zijn tientallen SP’ers Neerbosch-Oost ingetrokken om met mensen te praten over de zorg. Inmiddels zijn er in het hele land al een kwart miljoen mensen die het plan steunen voor een Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico. Ook in Neerbosch-Oost is er volop steun voor de campagne.

Afdelingsvoorzitter Bart Linssen: “Bij mensen aan de deur en bij onze kraam voor winkelcentrum de Notenhout horen we de verhalen. Over het geëxplodeerde eigen risico, het mijden van de zorg uit angst de rekening niet te kunnen betalen, en de betaalachterstanden bij de zorgverzekering. De VVD en PvdA hebben deze mensen in de steek gelaten. Velen willen een ommezwaai, naar een Nationaal ZorgFonds.”

De rest van de maand zijn de SP’ers nog regelmatig in Neerbosch-Oost te vinden. Bart Linssen: “Iedereen in de wijk die ten noorden van de OC Huismanstraat woont heeft de afgelopen weken een SP’er aan de deur gehad. De komende week kan iedereen die aan de andere kant van de wijk woont bezoek verwachten, want we gaan gewoon door met buurten.”

Foto: Bart Linssen

U bent hier