h

SP feliciteert Dukenburg met de heropening van het zwembad

6 november 2016

SP feliciteert Dukenburg met de heropening van het zwembad

Foto: Erik Claus / SP Nijmegen

SP-wethouder Renske Helmer-Englebert heeft op 5 november het vernieuwde zwembad Dukenburg geopend. Ondanks dat het bad op de nominatie stond om te sluiten hebben wijkbewoners en vrijwilligers samen met de gemeente het voor elkaar gekregen om het bad te behouden voor de Dukenburgers. De SP staat ervoor dat Dukenburg een zwembad heeft, en dat houden we zo!

SP-wethouder Renske Helmer: “Dukenburg verdient goede wijkvoorzieningen. Het sluiten van het zwembad is dan ook nooit een optie geweest. Er is een oplossing gevonden door het zwembad deels in zelfbeheer te brengen. Hierdoor kan het openblijven. Ik ben trots op de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt. Een deel van het werk wordt overgenomen door vrijwilligers. Professionals blijven nodig, en de vrijwilligers die nu aan de slag gaan zijn goed gekwalificeerd.”

Foto: Matthias van Hunnik

Reactie toevoegen

U bent hier