h

Nijmegen heeft zin in de Nationaal ZorgFonds aftrap in Den Haag

24 november 2016

Nijmegen heeft zin in de Nationaal ZorgFonds aftrap in Den Haag

Foto: SP

Aanstaande zaterdag vindt de Landelijke Aftrap van het Nationaal ZorgFonds plaats in Den Haag. Vanuit Nijmegen vertrekken er twee bussen vol sympathisanten naar de manifestatie in Den Haag. In Nijmegen groeit de steun voor het Nationaal ZorgFonds snel, en stromen ook de aanmeldingen voor de Landelijke Aftrap binnen.

De voorstanders van het Nationaal ZorgFonds pleiten voor een ander zorgstelsel; zonder zorgverzekeraars, zonder eigen risico en met een vollediger zorgpakket. Het plan voor een Nationaal Zorgfonds is een initiatief van de SP, en wordt inmiddels gesteund door veel meer organisaties. De laatste tijd komen er veel aanmeldingen uit Nijmegen Oost, waar voorstanders van het Nationaal ZorgFonds al wekenlang de wijk in gaan. Ook werd vorige week een goed bezochte avond georganiseerd in de Ark van Oost.

Foto: SP

Zaterdag 26 november vertrekt een bus vol sympathisanten om 9:45 uur vanaf Station Dukenburg. Wie ook graag mee wil, kan zich nog aanmelden voor een plekje in de bus. Aanmelden kan via deze website https://nationaalzorgfonds.nl/26-november of mail aan nijmegen@nationaalzorgfonds.nl

Reactie toevoegen

U bent hier