h

2 april Emile Roemer in Nijmegen

30 maart 2016

2 april Emile Roemer in Nijmegen

Foto: Onbekend / SP

Zaterdag 2 april komt SP-leider Emile Roemer naar Nijmegen. Hij zal om 12:00 het centrum bezoeken om campagne te voeren voor het referendum van 6 april, over het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraine.

De SP adviseert een tegenstem. “Een nee-stem is drie keer beter: beter voor Nederland, beter voor de EU en beter voor Oekraine. Dit verdrag maakt Oekraine een speelbal tussen de EU en Rusland en stelt de grenzen van Europa open voor corruptie, die welig tiert in Oekraine. Schatrijke oligarchen hebben daar de politiek, economie en justitie in hun zak. Daarnaast zijn werknemers in Europa en Oekraine de dupe: Europese werknemers moeten concurreren met lage lonen in Oekraine, en Oekrainse werknemers verliezen hun baan omdat de verouderde industrie niet tegen Europese multinationals opkan.”

Reactie toevoegen

U bent hier