h

Praat mee over het verkiezingsprogramma: werk, inkomen en economie.

3 juni 2013

Praat mee over het verkiezingsprogramma: werk, inkomen en economie.

Vanavond is er weer een ledenavond over het komende verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen. Deze keer staan de thema's werk, inkomen en economie op het programma.

Volgend jaar zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. De SP gaat er alles aan doen om zo groot mogelijk te worden, om zo Nijmegen socialer en beter te maken, en te houden. Dat gaat natuurlijk aan de hand van een nieuw te schrijven verkiezingsprogramma. Vanavond kunnen alle leden meedenken en meepraten over de thema's werk, inkomen en economie. Want dat dit niet alleen landelijke thema's zijn heeft de praktijk de afgelopen maanden uitgewezen, met o.a. de kwesties rondom ontslaggolven in de thuiszorg en bij de sociale werkvoorziening. Dus schroom vooral niet, kom naar deze ledenavond en laat je horen!

U bent hier