h

SP-bioscoop 15-2: Leven zonder geld

14 februari 2013

SP-bioscoop 15-2: Leven zonder geld

In november ging het vertonen van de film "Living without Money' door technische problemen helaas niet door. Omdat we u deze bijzondere documentaire niet willen onthouden nodigt de SP u uit om de film op vrijdag 15 februari alsnog te komen bekijken bij de SP-bioscoop.

Living Without Money portretteert het leven van de 68-jarige Heidemarie Schwermer, een Duitse vrouw die in 1996 bewust ervoor koos om geen geld meer te gebruiken. Schwermer zegde haar appartement op, gaf al haar bezittingen weg en hield niks anders over dan een koffer vol kleren. Dit was een beslissing die haar leven volledig veranderde. Tegenwoordig leeft ze nog steeds bijna zonder geld en verklaart ze zich vrijer en onafhankelijker te voelen dan ooit.

De filmavond is gratis toegankelijk en wordt van 20:00 uur tot 22:00 uur gehouden op het SP-pand aan de Molenweg 95.

U bent hier