h

Thema-avond 26/11: Wonen in Nijmegen, hoe houden we dat fatsoenlijk en betaalbaar?

22 november 2012

Thema-avond 26/11: Wonen in Nijmegen, hoe houden we dat fatsoenlijk en betaalbaar?

Wachtlijsten van tien jaar en miljoenen aan huurverhoging? Dat moet ook anders kunnen. Maandag 26 november nodigt de SP Nijmegen leden en belangstellenden van harte uit voor een thema-avond over betaalbaar wonen in Nijmegen.

Veel woningcorporaties komen in de problemen door de nieuwe plannen van het kabinet Rutte 2. Peter Lucassen - oud-wethouder in Nijmegen- zal toelichten welke gevolgen het nieuwe regeerakkoord heeft voor de corporaties en mensen met een huurwoning.

SP-fractievoorzitter Hans van Hooft zal het onder meer hebben over de stagnerende woningbouw in de Waalsprong, de SP-voorstellen om als gemeente zelf te gaan bouwen en het toenemende tekort aan betaalbare huurwoningen.

We sluiten de avond af met een discussie met de sprekers. De avond is gratis toegankelijk en duurt van 20:00 uur tot 22:00 uur. De locatie is het SP-pand aan de Molenweg 95.

U bent hier