h

Ben jij het nieuwe Nijmeegse afdelingsbestuurslid?

27 september 2012

Ben jij het nieuwe Nijmeegse afdelingsbestuurslid?

Op 12 november kiest de SP Nijmegen we weer een nieuw afdelingsbestuur. We zijn op zoek naar bestuursleden die van aanpakken weten, over een dosis organisatietalent en creativiteit beschikken en het komende jaar samen met ons ervoor willen gaan om met succes oppositie te voeren tegen het afbraakbeleid van het Nijmeegse gemeentebestuur om zo Nijmegen socialer te maken.

Tijdens de ledenbijeenkomst op 12 november wordt er een nieuw afdelingsbestuur gekozen. We verwachten dat je al het een en ander van jezelf hebt laten zien binnen de afdeling, je enige politieke kennis en inzicht bezit en je ook tijd kunt vrijmaken. Interesse? Meld je dan aan als kandidaat, uiterlijk voor 22 oktober. Dit kan door te mailen naar nijmegen@sp.nl of door te bellen met afdelingsvoorzitter Matthias van Hunnik 06 479 885 42.

U bent hier