h

20 januari: Campagnebijeenkomst PS-verkiezingen

11 januari 2011

20 januari: Campagnebijeenkomst PS-verkiezingen

Woensdag 2 maart mag Nederland weer naar de stembus voor de Provinciale Statenverkiezingen. De SP gaat weer een spetterende campagne voeren voor een goede verkiezingsuitslag. Donderdag 20 januari bent u van harte uitgenodigd om onder leiding van Tiny Kox (foto), SPfractievoorzitter in de Eerste Kamer, mee te denken over een originele invulling van de verkiezingscampagne. Gelderse SP-lijsttrekker Eric van Kaathoven zal ook aanwezig zijn om de provinciale speerpunten toe te lichten.

De verkiezingen van 2 maart zijn voor de SP dubbel belangrijk. De uitslag van de provinciale verkiezingen bepaalt namelijk ook hoe de samenstelling van de nieuwe Eerste Kamer zal zijn. Uw stem op 2 maart telt dus niet alleen mee voor een socialer Gelderland, maar ook voor een grote SP in de Eerste kamer. Met het huidige rechtse meerderheid in de Tweede Kamer is dat harder nodig dan ooit.

De bijeenkomst begint om 20.00uur en duurt tot 22.00u. Inloop en koffie zijn vanaf 19.45uur. De locatie is het SP-kantoor aan de Molenweg 95 in Nijmegen. We zien u graag langskomen!

Meer informatie over de Gelderse kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma vindt u hier

www.gelderland.sp.nl

U bent hier