h

Informatieavond Red het Bos

10 september 2010

Informatieavond Red het Bos

Op dinsdag 21 september organiseert Red het Bos een openbare informatieavond. We organiseren deze avond omdat de gemeente Nijmegen dit zelf niet doet. Tijdens deze avond kunt u al uw vragen stellen en mee discussiëren over de verkoop van Heumensoord en het Heiderijkproject.

Sprekers zijn Fons Mandigers van Natuurmonumenten, actiecomité Red ons bos uit Groesbeek, Prof. dr. H. Zwart, hoogleraar natuurfilosofie en SP-fractievoorzitter Hans van Hooft. De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats in Roomsch Leven, Heyendaalseweg 239.

De SP is de actie Red het Bos gestart. Met deze actie verzet de SP zich tegen de verkoop van Heumensoord aan Vitens en tegen grootschalige bomenkap. Door Heumensoord in handen van de gemeente Nijmegen te houden, blijft zeggenschap over wat er in en met het bos gebeurt.

Actie Red het Bos is een initiatief van de SP Nijmegen. Sinds juli lopen onze vrijwilligers huis aan huis om mensen op de hoogte te brengen van de verkoop en bomenkap. Inmiddels hebben al ruim tweeduizend mensen de petitie van Red het Bos tegen de verkoop van Heumensoord ondertekend.

Meer informatie en de digitale petitie vindt u op www.redhetbos.nl

U bent hier