h

SP-kandidaten in debat

1 februari 2010

SP-kandidaten in debat

In aanloop naar de verkiezingen van 3 maart worden er tal van debatten en discussiebijeenkomsten georganiseerd waarbij kandidaatpolitici de degens met elkaar kunnen kruisen. De SP ontbreekt daarbij natuurlijk niet. Vandaag bijt lijsttrekker Hans van Hooft het spits af in het debat over het Nijmeegse woonbeleid dat de Gelderlander organiseert.

De komende weken zijn onze kandidaten onder andere te vinden bij debatten over het Nijmeegse ondernemersklimmaat, hobbywerkplaatsen, het fietsbeleid, dorpsbelang Hees, Savarona, het studentendebat, 'roze' verkiezingsdebat en het minimabeleid.

Komt u vooral kijken om onze kandidaten in actie te zien en u te laten informeren over onze standpunten! In de agenda vindt u een volledig overzicht van alle debatten waarbij de SP vertegenwoordigd is.

U bent hier