h

SP start posterwedstrijd tegen verhoging AOW-leeftijd

30 november 2009

SP start posterwedstrijd tegen verhoging AOW-leeftijd

De Nijmeegse SP is een posterwedstrijd begonnen om de voorgenomen verhoging van de AOW-leeftijd op een originele manier aan de kaak te stellen.

Het kabinet is van plan om deze leeftijd te verhogen van 65 naar 67 jaar. De SP is hier fel tegen en beschouwt de plannen als ongewenst, onzinnig en onnodig. Mensen die tot hun 65e hebben gewerkt verdienen het om van hun rust te genieten.

Niet iedereen hoeft zo lang door te werken als Sinterklaas! Alle leden van de SP Nijmegen hebben per post een Sinterklaasposter ontvangen. Hang hem op achter uw raam, maak er een leuke foto van en stuur hem op naar nijmegen@sp.nl. Onder de inzendingen worden leuke prijzen verloot en alle inzendingen worden binnenkort op onze website vertoond. Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te doen aan de posterwedstrijd.
Bel Stijn Vat (06-55689405) om gratis een poster te bestellen.

www.65blijft65.nl

U bent hier