h

Themabijeenkomst AOW-leeftijd met Paul Ulenbelt

8 augustus 2009

Themabijeenkomst AOW-leeftijd met Paul Ulenbelt

Donderdag 27 augustus is SP-Tweede Kamerlid Paul Ulenbelt in Nijmegen te gast om met leden en geïnteresseerden te discussiëren over de plannen van de regering om de AOW-leeftijd te verhogen naar 67 jaar.

Wat de SP betreft wordt er niet getornd aan het huidige systeem en verdienen mensen het om na hun 65e van hun rust te genieten, als zij dat willen. De regering denkt daar echter anders over en gebruikt de crisis en toenemende vergrijzing als excuus om Nederlanders nog langer te laten werken. Volgens minister Donner is dat solidair, maar is dat wel zo?

Ulenbelt zal de visie van de SP naar voren brengen over o.a. de noodzaak tot verhoging van de AOWgerechtigde leeftijd, zware beroepen, verkiezingsbeloften en de betaalbaarheid van de huidige regeling.

U bent van harte welkom om u te laten informeren en/of mee te discussiëren. Om 20.00u is de koffie klaar!

Datum: Do 27 augustus
Tijdstip: 20.00u-22.00u
Locatie: SPpand, Molenweg 95

Zie ook:

www.65blijft65.nl

U bent hier