h

Maandag Spectrum debat in Nijmegen

3 maart 2007

Maandag Spectrum debat in Nijmegen

Lijsttrekker Agnes Lewe is komende maandag in Nijmegen voor een debat de ontwikkelingen in de maatschappij.

Agnes Lewe (lijsttrekker SP), Jan Markink (lijsttrekker VVD), Ria Aartsen (kandidaat CDA) en Theo de Wit (kandidaat PvdA) kruisen op 5 maart in LUX de degens over urgente sociale onderwerpen. Cabaratière annex columniste Hester Macrander tekent voor de noodzakelijke kritische reflectie dan wel humoristische omlijsting.

Hoe houden we het platteland leefbaar, over welke voorzieningen moeten dorpen minimaal beschikken? Hoe stoppen we het stijgende aantal jongeren dat zonder diploma de schoolbankjes verlaat? Wat te doen aan het groeiende aantal ouderen dat in een sociaal isolement terechtkomt? Kortom, welke partij heeft de beste plannen voor een sociaal Gelderland?

Vanaf 20:00u in LUX, Nijmegen.

Spectrum Gelderland

U bent hier