h

Voorlezen in de bieb Bottendaal

31 januari 2006

Voorlezen in de bieb Bottendaal

In het kader van de Nationale Voorleesdagen is Senay Akdemir, kandidaat-raadslid voor de SP, afgelopen maandag gaan voorlezen aan kinderen uit groep 5 van basisscchool de Driemaster in Bottendaal op uitnodiging van (Jeugd)Bibliotheek Bottendaal.

Senay akdemirSenay Akdemir vertelt over haar voorleesactie: "De bibliotheek Bottendaal heeft dit jaar gekozen om het voorlezen uit te breiden naar ook de oudere kinderen. Ik heb voorgelezen uit een boek van Bies van Ede, de betoverde bibliotheek. De kinderen vonden het fantastisch en gaan het boek allemaal lenen om verder te lezen. In 20 minuten lukt het immers niet. Betoverd zaten de kinderen en de juf te luisteren naar het spannende verhaal. De kinderen en de juf vroegen of ik iedere maandagmorgen zou willen voorlezen."

Lees ook het weblog: Senay mag terugkomen

U bent hier