h

SP presenteert resultaten wijkonderzoek Malvert

15 juni 2005

SP presenteert resultaten wijkonderzoek Malvert

De SP presenteert op woensdag 15 juni in Wijkcentrum Dukenburg de resultaten van een eerder gehouden wijkonderzoek in Malvert. De SP heeft de bewoners uitgenodigd via een pamflet waarin de uitslag kort gepresenteerd is.

Aan het onderzoek deden 334 huishoudens mee. Dit is 27,35% van het totaal aantal huishoudens. Uit het onderzoek blijkt dat Verkeersveiligheid (28,1%), de vervuiling openbare ruimte (zwerfvuil) genoemd door 22,2% en het onderhoud van straten, wegen en pleinen (17,1%) de grootste problemen zijn. Door 13,2% van de deelnemers werden geen zaken genoemd die de gemeente zou moeten aanpakken.

Tijdens de wijkavond zal het rapport verder toegelicht worden. Daarnaast zal er samen met de bewoners gekeken worden wat er verder met de resultaten gedaan zal worden en welke acties er eventueel ondernomen moeten worden. Bij de wijkavond is SP-fractievoorzitter Hans van Hooft jr. aanwezig.

Lees het volledige rapport (PDF, Acrobat Reader benodigd).

U bent hier