h

Zilveren tomaat voor Hans van Hooft

13 juni 2024

Zilveren tomaat voor Hans van Hooft

Foto: Ton Ammerlaan / SP

Op de ledenvergadering van SP Nijmegen op 13 juni kreeg voormalig fractievoorzitter Hans van Hooft de ‘Zilveren Tomaat’ voor zijn 30 jaar inzet in de fractie. Ook werd er een nieuw afdelingsbestuur gekozen. Nieuw in het bestuur zijn voormalig wethouder Bert Velthuis en Tessa Steggerda.

Foto: Ton Ammerlaan / SP
Noah Vetter is de nieuwe voorzitter. Yurre Wieken, Michiel de Wijse, Menno Uphoff en Marij Feddema keren terug in het bestuur. Nieuw gekozen bestuursleden zijn Bert Velthuis, voormalig raadslid en wethouder en Tessa Steggerda, oprichter van een patiëntenvereniging en onderzoeker. Voormalig fractievoorzitter Hans van Hooft nam op de ledenvergadering afscheid van het bestuur. Voor zijn dertig jaar inzet in de Nijmeegse fractie werd hij beloond met de Zilveren Tomaat, de op een na hoogste onderscheiding van de SP. 

Reactie toevoegen

U bent hier