h

Ben jij het nieuwe afdelingsbestuurslid, onze nieuwe voorzitter of organisatiesecretaris?

12 maart 2024

Ben jij het nieuwe afdelingsbestuurslid, onze nieuwe voorzitter of organisatiesecretaris?

Het huidige afdelingsbestuur van SP afdeling Nijmegen zit er sinds mei 2022. Tijd om weer een nieuw lokaal afdelingsbestuur te kiezen. Op de algemene ledenvergadering (ALV) van 25 april kiezen we daarom een nieuw afdelingsbestuur.

Als afdelingsbestuurder loop je voorop met acties, denk je mee over de prioriteiten en strategie van de afdeling en ben je een belangrijke schakel met alle onderdelen van de partij – van de folderaar in de buurt, tot het landelijke bestuur en de Tweede Kamerfractie.

Extra inzet vragen we van de voorzitter en organisatiesecretaris. Zo zit de voorzitter een aantal vergaderingen voor (bestuur, ledenbijeenkomsten, ALV’s) en vertegenwoordigt onze afdeling op de partijraad en het regio-overleg. We zien onze voorzitter graag voorop lopen bij acties en andere activiteiten. De organisatiesecretaris zorgt voor ledenmails, verslagen en heeft organisatorische en praktische taken bij het dagelijks reilen en zeilen van de afdeling.

Denk je dat lid algemeen bestuur, voorzitter of organisatiesecretaris iets voor jou is? Meld je dan uiterlijk 7 april 23:59 door een mailtje (met motivatie) te sturen naar nijmegen@sp.nl en wie weet maak jij straks deel uit van het nieuwe afdelingsbestuur.

Daarna stemmen we op de ALV van 25 april over het nieuwe bestuur, organisatiesecretaris en voorzitter. Met een vernieuwd bestuur gaan we daarna aan de slag voor een Nijmegen voor iedereen!

Reactie toevoegen

U bent hier