h

Superzaterdag in Arnhem

14 januari 2023

Superzaterdag in Arnhem

Foto: Maurits Gemmink / SP Gelderland

Op zaterdag 14 januari streek de Gelderse SP neer in de Arnhemse wijk Geitenkamp met de volkspetitie voor het nationaliseren van de energie. Samen met partijleider Lilian Marijnissen en Gelderse lijsttrekker Eric van Kaathoven gingen de aanwezige SP'ers in gesprek met de buurt. Ondanks het slechte weer tekensen veel buurtbewoners de volkspetitie. Van Kaathoven: "Terwijl de energiearmoede in een wijk als Geitenkamp het grootst is, mogen hier geen zonnepanelen op de daken worden gelegd omdat het 'beschermd stadsgezicht' is. De wereld op zijn kop. Hoog tijd dat er andere keuzes gemaakt worden in Gelderland."

Foto: Maurits Gemmink / SP Gelderland

Foto: Maurits Gemmink / SP Gelderland

Foto: Maurits Gemmink / SP Gelderland

Foto: Eric van Kaathoven / SP Gelderland

Foto: Eric van Kaathoven / SP Gelderland

Reactie toevoegen

U bent hier