h

SP-Eerste Kamerlid Bastiaan van Apeldoorn in Nijmegen

10 oktober 2022

SP-Eerste Kamerlid Bastiaan van Apeldoorn in Nijmegen

Foto: SP / SP

Op maandag 17 oktober komt Bastiaan van Apeldoorn naar Nijmegen. Hij is sinds 2015 Eerste Kamerlid voor de SP en tevens sinds 2018 hoogleraar Mondiale Politieke Economie en Geopolitiek aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij gaat in gesprek met Nijmeegse SP-leden en andere geïnteresseerden over de internationale politiek, onder andere de oorlog in Oekraïne. De avond begint om 19:30 in onSPand aan de Molenweg 95 (deuren open: 19:00) en zal omstreeks 21:00 afgelopen zijn.

Yurre Wieken, afdelingsvoorzitter van de Nijmeegse SP en organisator van de avond: “Er gebeurt nogal wat in de wereld. Voor welke uitdagingen staan we op internationaal vlak en wat moet de rol van de politiek daarbij zijn? Het belooft een interessante en leerzame avond te worden.” 

Reactie toevoegen

U bent hier