h

SP-jongeren verwelkomen nieuwe studenten in Nijmegen

29 augustus 2022

SP-jongeren verwelkomen nieuwe studenten in Nijmegen

Foto: Noah Vetter / SP-Jongeren Nijmegen

Afgelopen week waren de Nijmeegse SP-jongeren aanwezig op de introductiemarkten van de RU en de HAN. Zij heetten aankomende studenten welkom en nodigden hen uit voor een kennismakingsbijeenkomst op donderdag 15 september. Noah Vetter, contactpersoon van de Nijmeegse SP-jongeren: “Het was erg fijn om na twee coronajaren weer een normale intro bij te wonen. We hebben veel enthousiaste mensen gesproken en hopen velen van hen te zien de 15e. Het belooft een gezellige bijeenkomst te worden, met oud- Tweede Kamerlid voor de SP Frank Futselaar.”

Foto: Noah Vetter / SP-Jongeren Nijmegen
De kennismakingsbijeenkomst is 15 september om 19:00 op in het Nijmeegse SP-pand (Molenweg 95).

Reactie toevoegen

U bent hier