h

SP-voorzitter Ron Meyer komt naar Nijmeegse Wijkfabriek

22 oktober 2018

SP-voorzitter Ron Meyer komt naar Nijmeegse Wijkfabriek

Foto: SP

Landelijk SP-voorzitter Ron Meyer zal maandag 12 november Nijmegen aan doen in een tour door het land. Tijdens een openbare avond in de Wijkfabriek in de Nijmeegse wijk de Wolfskuil spreekt Meyer graag met de aanwezigen. Onlangs publiceerde Meyer het boek Grip, in gesprek over de staat van ons land, dat bestaat uit gesprekken met honderd wetenschappers, schrijvers en denkers over de staat van Nederland. Hij sprak met mensen als Nijmegenaar Sinan Can, David van Reybrouck, Jan Terlouw, Roxane van Iperen en bisschop De Korte. Ze lieten allen hun kritische licht schijnen op onze huidige samenleving.

Meyer: "Fascinerend hoe al die verschillende denkers het over één ding volstrekt eens zijn: ons land kan veel rechtvaardiger. Niemand kan zich nog permitteren afzijdig te blijven. Wie grip wil, zal moeten grijpen. Wie begrip wil, zal moeten begrijpen.”

Foto: Anne James

De avond is inmiddels de zesde in een drukbezochte tour door het land en vindt plaats in de Wijkfabriek, op loopafstand van het station en in de Nijmeegse wijk de Wolfskuil. Aanvang is 20:00 uur, ontvangst met koffie vanaf 19:30 uur. Van het boek Grip, in gesprek over de staat van ons land' is inmiddels de derde druk uitgekomen. Tijdens de avond is het boek te koop.

Wanneer:            Maandag 12 november

Waar:                    De Wijkfabriek, Koninginnelaan 1, Nijmegen (op loopafstand van station, in de Wolfskuil)

Hoe laat:              Aanvang om 20:00 uur, ontvangst met koffie vanaf 19:30 uur

Kom je ook? Laat het weten op Facebook!

Reactie toevoegen

U bent hier