h

Nijmeegse bus naar manifestatie ‘Tijd voor Rechtvaardigheid’

30 augustus 2018

Nijmeegse bus naar manifestatie ‘Tijd voor Rechtvaardigheid’

Foto: Govert de Roos

SP leider Lilian Marijnissen trapt op 15 september een nieuw initiatief af, een beweging voor iedereen die gelooft in rechtvaardigheid. Die dag is het 10 jaar geleden dat de Amerikaanse bank Lehman Brothers failliet ging, en 10 jaar later is ons land er niet rechtvaardiger op geworden. Vanuit Nijmegen vertrekt er een bus naar de manifestatie ‘Tijd voor Rechtvaardigheid’, een groots openlucht evenement in het centrum van Rotterdam. De Nijmeegse SP nodigt mensen van harte uit om mee te reizen naar Rotterdam. Om 11:30 uur vertrekt er een rechtstreekse bus vanuit Nijmegen.

Tijdens de manifestatie zal Lilian Marijnissen, sinds december 2017 SP fractieleider, vertellen wat haar drijft om dagelijks te knokken voor een andere samenleving en hoe die samenleving eruit kan komen te zien. Naast Marijnissen zijn er meerdere optredens, met muziek, cabaret, sprekers en ambassadeurs voor rechtvaardigheid. Het openlucht evenement zal plaatsvinden aan de Wilhelminakade in Rotterdam.

De Nijmeegse bus vertrekt om 11:30 uur stipt vanaf het transferium nabij treinstation Nijmegen Goffert (Neerbosscheweg). De bus is uiterlijk om 17:30 uur weer terug in Nijmegen. Een busretour kost €5,- en aanmelden is noodzakelijk. Aanmelden en meer informatie bij nijmegen@sp.nl en 06-22607308.

Reactie toevoegen

U bent hier