h

Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie SP

5 januari 2018

Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie SP

Foto: SP Duiven

Namens SP Nijmegen wensen we iedereen het beste voor 2018. Laten we er samen een sociaal en strijdbaar jaar van maken. Om te proosten op het nieuwe jaar nodigen we iedereen uit voor onze nieuwjaarsreceptie van aankomende zondag. Vanaf 15:00 is iedereen welkom in onSPand aan de Molenweg 95. Tijdens de nieuwjaarsreceptie zal voorzitter Bart Linssen terugblikken op 2017 en de acties die we samen met veel Nijmegenaren hebben gedaan. Naast terugblikken kijken we met lijsttrekker Renske Helmer ook vooruit naar 2018, een jaar waarin we gaan laten zien dat er in Nijmegen een sociaal alternatief voor het knetterrechtse VVD, CDA, D66 en CU kabinet is. Hopelijk zien we je aankomende zondag! Vergeet vooral niet om geïnteresseerde familie, vrienden of collega’s mee te nemen. 

Reactie toevoegen

U bent hier