h

Emile Roemer in Nijmeegs Nieuwscafé over actievoeren en afscheid nemen

23 januari 2018

Emile Roemer in Nijmeegs Nieuwscafé over actievoeren en afscheid nemen

Foto: Peter de Vos

Komende vrijdag is Emile Roemer te gast in het Nijmeegs Nieuwscafe, waar hij terugblikt op zijn afscheid als fractieleider in de Tweede Kamer en als lijsttrekker van de SP.

‘De betrouwbaarste politicus van Nederland' spreekt daarbij onder meer over zijn politieke acties van de afgelopen jaren en de ervaringen die heeft hij heeft opgedaan. Wat zijn de lessen die hij heeft geleerd? Wat zijn de valkuilen? Hoe heeft hij de politiek en de samenleving zien veranderen? Emile zal tevens spreken over de toekomst van de politiek en van hemzelf.

Afgelopen zaterdag nam de SP al afscheid van de man die bijna acht jaar als politiek leider de kar trok. Als bedankje ontving Emile een reis naar New York, en speelde het Metropole Orkest een speciale Metallica-medley. Onderaan de pagina staat het filmpje van het optreden. 

Datum en tijd: Vrijdag 26 januari 17:00-18:00 (vrije inloop vanaf 16:30)

Adres: Oranjesingel 42, Nijmegen                                                          

Entree: Gratis

Het fragment van de speciale Metallica-medley begint rond 2:08:00

Reactie toevoegen

U bent hier